Leveranciers

Bij Franck geloven wij in echt eten. Daarom kiezen wij voor kleine producenten die gaan voor kwaliteit, smaak en een duurzame (zoveel mogelijk biologische) keten.  Zo kun jij bij Franck elke dag weer genieten van echt eten boordevol smaak met een eerlijke prijs.

Maass

De lekkerste kant-en-klaar keuken

Franck leerde de keuken van Maass kennen toen hij daar brood ging leveren. En ze kwamen er achter dat ze een gezamenlijke passie hadden; puur en lekker eten met persoonlijke aandacht en vakmanschap.

Jeroen Maass is een echte praktijk man. Begonnen als afwasser werkte hij zich op tot chef-kok. Hij deed ervaring op bij diverse gerenommeerde restaurants om vervolgens zijn eigen bedrijf te starten: Uit De Keuken Van Maass. Als chef-kok kookt hij dagelijks samen met zijn keukenbrigade. De recepturen worden bedacht door Louise du Toit. Met haar roots in Zuid-Afrika is ze opgegroeid met een vari√ęteit aan pure smaken. Met haar kennis en passie voor lekker eten weet ze iedereen elke keer weer te verrassen.

www.maass.nl

Le Perron

De huisbakker van Franck

Bij Le Perron staat het ambacht van de bakker centraal. De biologische producten worden artisanaal gemaakt; zonder toevoegingen, met een narijs tot wel 36 uur, maar wordt voor betaalbare prijzen aangeboden.

De aandacht gaat uit naar smaak, herkomst, versheid, authenticiteit, veiligheid, duurzaamheid, presentatie en innovatie. De biologische herkomst van de grondstoffen wordt gewaarborgd door het EKO Keurmerk. De boeren en toeleveranciers van Le Perron maken geen gebruik van kunstmest en pesticiden, hierdoor kan Le Perron een echt natuurproduct garanderen. En misschien nog wel belangrijker: de smaak van echt brood. Bij Franck bakken we elke dag de beste broden, lekkerste croissants en koeken van Le Perron.

www.leperron.nl

ERF-1

Duurzaam lekker zuivel

De liefde voor het boerenleven combineert ERF-1 graag met hun andere passie: lekker en puur eten. Al jaren genieten zij van smaakvolle vla. Gemaakt in moeders keuken, bereid met de verse biologische melk van hun eigen koeien en zonder allerlei overbodige toevoegingen. Iets wat zo lekker is, houd je natuurlijk niet voor jezelf. Daarom zijn ze in november 2012 begonnen met het verwerken van hun eigen dagverse melk tot (h)eerlijke zuivelproducten.

De smaakmakers van ERF-1 liggen al vanaf dag 1 bij Le Perron Zwolle en dus nu ook bij Franck. Van boerenmelk tot karneboter en van echte vla tot klassiek hangop. Uiteraard gebruiken we ook ERF-1 zuivel voor ons ontbijt menu

www.erf1.nl

Urban Cacao

Oorspronkelijke chocolade

Hans Mekking produceert, onder de naam Urban Cacao, de mooiste chocolade midden in het centrum van Amsterdam.

Gemaakt van natuurlijke grondstoffen met de beste kwaliteit en met oog voor een verantwoorde herkomst. Urban Cacao gaat graag zelf naar de bron en sluiten kinderarbeid, een oneerlijke prijs en gebruik van chemische hulpstoffen uit.

Bij Franck verkopen wij de meest waanzinnige chocolade repen van Urban Cacao. Pure repen met single estate chocolade of zelfs Grand-cru origin en de lekkerste smaak combinaties als caramel-zeezout en macadamia-honing.

Ook de Mudcake komt van Urban Cacao; prachtige volle smaken, verpakt in de beste chocolade. Verslavend lekker.

www.urbancacao.nl