Lekker, puur eten bij Franck

Lactose vrij, suiker vrij en glutenvrije producten.

Bij Franck verkopen wij alleen de lekkerste, artisanale producten. En als je gaat voor pure smaak kies je ook voor pure  ingrediënten.

Het is dan ook niet vreemd dat je bij Franck geen vreemde toevoegingen tegenkomt. Melkproducten, suiker of vetten in het brood? Le Perron bewijst dat je voor een echte broodsmaak helemaal geen toevoegingen nodig hebt. Patisserie zonder lactose of gluten? Probeer onze waanzinnige brownies, vers gebakken kokosmakronen of de geweldige producten van Rose&Vanilla.

Check onze maaltijden voor de lekkerste vega of zelfs vegan maaltijden. Allemaal originele recepturen, vers gemaakt, op basis van pure ingrediënten  voor een pure smaak.

Zelfs onze soda’s komen van kleine producenten die alleen de beste ingrediënten gebruiken.Zo kun je kiezen voor hand gemaakte cola van Dalston’s, gemaakt van echte cola bonen (en dus geen extract). Of vers gebrouwen raw kombucha van YaYa uit Amsterdam. Een suikerarm, fris zuur drankje op basis van een gefermenteerde groene thee.

Kortom; Franck kiest voor pure smaak en pure ingrediënten en biedt daarmee een assortiment aan dat vaak ook geschikt is voor glutenvrije, lactosevrije of vega/vegan diëten.

Maar vooral lekker uiteraard, want er is nog zoveel te proeven..

Lekker, puur eten bij Franck

Franck kiest voor pure smaak en pure ingrediënten.

Lees meer

stage

Franck zoekt stagiaire

Lees meer

maaltijden

Maaltijden voor elk moment van de dag

Lees meer

zuidermrkt

Hoe Franck ontstond tussen de foodstartups van Amsterdam

Lees meer