Bij Franck verkopen we wat we zelf lekker, origineel en uitzonderlijk vinden. Veel kleine producenten die met passie, pure ingrediënten en pure smaak producten maken die onderscheidend zijn . En dat blijft niet onopgemerkt in de media en bij (food)bloggers. 

Check enkele van de leukste vermeldingen hier onder:

Culy

Adventurous Childs

Your Little black book

Yellow Lemontree

NS favourites

Franck als hotspot

Bij Franck verkopen we wat we zelf leuk en lekker vinden.Kleine producenten, pure ingrediënten, pure smaak. En dat blijft niet onopgemerkt in de media en bij (food)bloggers.Check enkele van de leukste vermeldingen hier onder:

Lees meer

Santas koffie

Volgende stap in duurzame koffie

 

Lees meer

5 jaar Le Perron Zwolle

tijd voor een feestje

Lees meer

Duurzaam genieten bij Franck

Franck gaat voor het lekkerste eten en drinken. We kiezen kleine en ambachtelijke producenten (vaak startups) en letten daarbij, naast de smaak, ook op de presentatie en de oorsprong van de grondstoffen.  Biologisch en een korte keten (lokaal geproduceerde ingrediënten) heeft onze voorkeur.En al die mooie en lekkere producten willen we natuurlijk niet weg hoeven te gooien. Daarom bakken wij bijvoorbeeld ons brood en patisserie de hele dag door zodat we goed kunnen inspelen op de drukte van de dag. En mochten we onverhoopt toch wat over hebben dat geven we dat via de app Togoodtogo een mooie bestemming.Enkele van onze producenten gebruiken reststromen voor hun producten. Waarom zou je bijvoorbeeld jam of chutney niet van beschadigd fruit maken zoals Twisted doet. Of waanzinnige worsten van bokjesvlees na recept van Joris Bijdendijk van Brandt_Levie.Maar onze duurzaamheid stopt niet bij de producten die we verkopen. Zo hebben we de Triodos bank als huisbank en bakken we ons brood op 100% windenergie van de Bron.Franck vindt dat genieten van het goede en lekkers in het leven, goed samen kan gaan met zorgen voor een duurzame toekomst.

Lees meer