Maak kennis met Franck

Eigenlijk is Franck het logisch vervolg op de succesvolle Le Perron bakkerszaak in Zwolle: een complete eetwinkel. De vele vaste klanten van Olaf en Judith waren al gewend dat regelmatig nieuwe (vaak kleinschalig en lokale) foodinitiatieven een plekje kregen naast het brood.  Van lokale zuivel en kaas tot handgemaakte ketchup uit Zeeland en popcorn uit de UK. Prachtige lokale bieren, single estate chocolade en waanzinnige pindakaas uit Rotterdam.

Binnen Franck kan de diversiteit  nog verder groeien terwijl de broden van Le Perron een prominente plek in blijven nemen. Een mooie combinatie waardoor de winkel nu een smakelijke invulling heeft voor elk moment van de dag.

Smaak en kwaliteit
Franck doet geen concessies als het gaat om kwaliteit of smaak. Dat doen andere winkels al genoeg vinden wij. Bij Franck kiezen wij voor unieke en kleinschalige producenten en leveranciers met bijzondere aandacht voor smaak, presentatie en een duurzame keten. Zoveel mogelijk biologisch (zo is Le Perron Skal gecertificeerd) en altijd zonder kunstmatige toevoegingen.

Bestel online

Lekker makkelijk; plaats je bestelling via ons bestelformulier en Franck zet het alvast voor je klaar. Wil je iets reserveren op dezelfde dag? bel ons dan even.

Bestelling plaatsen

Frisdranken
altijd de
lekkerste

en origineelste
dranken in huis